RACI, d.o.o.racionalizacija procesov zgorevanja d.o.o. EngENG | Podjetje  |  Partnerji  |  Kontakti
  Domov > Drugo Sorodne vsebine
 
 

Analizatorji plinov

Podjetje RACI d.o.o. ima dolgoletne izkušnje na področju meritev emisije in plinov v procesih. Zato lahko nudimo sodobne, preizkušene in robustne analizatorje plinov, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

Nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje analizatorjev priznanih podjetij, kot so BÜHLER, ENOTEC, GASMETSIEMENS in drugih.

Prenosni merilni sistem Gasmet DX4000
Prenosni sistem za meritve emisije Gasmet™ DX 4000 vključuje vse prednosti FTIR CEMS v prenosnem sistemu. Kombinacija vročega ekstraktivnega vzorčenja in visoko zmogljivega FTIR analizatorja pomeni, da je v zahtevnih pogojih mogoče kontinuirno meriti komponente, kot so HF, HCl, NH3, N2O, formaldehid in druge. Gasmet™ analizatorje razvija in izdeluje podjetje Gasmet Technologies, ki je vodilno podjetje na področju meritev emisije z FTIR tehnologijo.

Knjižnico spektrov FTIR z možnostjo iskanja grafičnih vrhov lahko brezplačno dobite na tem naslovu.


 
Kontaktni podatki
RACI d.o.o.
Tehnološki park 24
1000 Ljubljana
Slovenija, EU

T: +386 1 620 33 80
F: +386 1 620 33 90
E:
 
Podjetju RACI d.o.o. je bil dodeljen Certifikat Excellent SME Slovenia - za poslovno uspešnost in zaupanja vredno podjetje.

 
 

© 2006-2019 RACI, d.o.o. Vse pravice pridržane. Stran poganja EASYWEB